Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16.00

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Κω + after party

Πρωτοβουλία της αυτόνομης κερκίδας της ομάδας του Χολαργού. Θα υπάρχουν καλαμάκια , μπύρες και μουσικές μέχρι αργά το βράδυ για την οικονομική ενίσχυση της κερκίδας.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ +ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ

Αποφασίσαμε να δράσουμε αυτόνομα και να οργανώσουμε μια εκδήλωση καθαρά με δικά μας έξοδα για να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα για τους πρόσφυγες στην Κω και παράλληλα για να ενισχύσουμε οικονομικά την κερκίδα του Χολαργού. Είστε προσκεκλημένοι όλοι όσοι θέλετε να συνεισφέρετε όπως μπορείτε. Πιο κάτω υπάρχει μια λίστα με τα πράγματα που έχουμε "κλειθεί" να μαζέψουμε για να βοηθήσουμε τα αδέλφια μας. Όπως προείπα είστε ΟΛΟΙ προσκεκλειμένοι και σας ενημερώνω οτι θα ψήνουμε και θα υπάρχουν καλαμάκια και ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΥΡΕΣ σε συμβολική τιμή για την οικονομική μας ενίσχυση όπως επίσης και πολλή μουσική από Punk μεχρι Χιπ-Χοπ και άλλα πολλά. Μπορεί τους περισσότερους απο τον χώρο του ταμπλερ να μην σας γνωρίζω προσωπικά αλλά θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να έρθετε να στηρίξετε το εγχείρημα αυτό, που εν τέλει δεν αφορά μόνο εμάς σαν κερκίδα και δεν αποσκοπεί μονάχα στην δικιά μας οικονομική ενίσχυση αλλα αφορά κυρίως τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους που αναζητούν μια χείρα βοηθείας για να σταθούν στα πόδια τους αξιοπρεπώς. Είναι χρέος μας να βοηθήσουμε και να συμβάλουμε όπως ο καθένας μπορεί. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο λόφο του Τσακού στον Χόλαργο (Νταμάρι Χολαργού, τέρμα Οδού Σύρου). Επίσης όποιος ενδιαφέρεται να έρθει και δεν ξέρει πως, εγώ προσώπικα είμαι διατεθημένος να έρθω να τον πάρω απο το μετρό του Νομισματοκοπείου (μπλέ γραμμή μετρό) και να πάμε μαζί. Το inbox μου ειναι ανοιχτό και για την διευκολυνσή σας και την καλύτερη επικοινωνία μπορείτε να μου στείλετε όσοι ενδιαφέρεστε να σας δώσω τον αριθμό μου να τα κανονίσουμε. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω προσωπικά και να έρθουμε σε κοντινότερη επαφή στηρίζοντας ταυτόχρονα μια δράση αλληλεγγύης σαν και αυτή. Σίγουρα δεν θα απουσιάζει ο χαβαλές και η πλάκα και ένα κλίμα συντροφικότητας πάνω απ'όλα.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9 ΣΤΙΣ 3:00 ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ . ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΨΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ .

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ :

Παπούτσια-Σανδάλια-Σαγιονάρες (Ανδρικά, γυναικεία, παιδικά - Ανδρικά νούμερα 40-43, κυρίως 42)
· Ρούχα (Ανδρικά, γυναικεία, παιδικά- Γυναικεία: μακριά φαρδιά παντελόνια, μπλούζες με μακρύ μανίκι)

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

· Παιχνίδια (Μπάλες, κούκλες, αυτοκινητάκια, είδη ζωγραφικής/μπλοκ με έτοιμα σχέδια, κλπ.)
· Σακίδια πλάτης (back packs)
· Υπνόσακους (sleeping bags)
· Πάνες
· Σερβιέτες
· Σαπούνια
· Σαμπουάν
· Οδοντόκρεμες
· Οδοντόβουρτσες
· Ξυραφάκια
· Σφουγγάρια
· Μωρομάντηλα
· Πούδρες, κρέμες για μωρά
· Γάλα εβαπορέ
· Γάλα σκόνη για μωρά
· Κρέμες για μωρά
· Μπισκότα
· Χυμούς
· Κονσέρβες (Προσοχή ΟΧΙ χοιρινό κρέας)

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ!

-ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-

πηγή : email που λάβαμε στις 13 Σεπτέμβριος 12h