Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20.00

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους Σύριους πρόσφυγες & προβολή ταινίας

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του Χιπ Χοπ Καφενέ είχαμε ως στόχο τη σύνδεση της μουσικής που αγαπάμε με τα κινήματα που αναπτύσσονται. Βασικός μας στόχος είναι η ανάδειξη μιας διαφορετικής κουλτούρας, μακριά από το απολιτίκ χιπ χοπ και απέναντι στους φασίστες. Τον τελευταίο καιρό τα κανάλια προσπαθοούν να μας προβάλλουν σαν εχθρό τους πρόσφυγες. Οι Σύριοι πρόσφυγες αναζητούν καλύτερο μέλλον για αυτούς και τις οικογένειές τους. Από την μία αγωνίζονται να γλυτώσουν από τον πόλεμο στα μέρη τους και από τις κακουχίες του ταξιδιού . Από την άλλη αγωνίζονται να γλυτώσουν από την αστυνομία, τους ρατσιστές και τους φασίστες που συναντούν στο δρόμο.Σε αυτά τα πλαίσια δεν γίνεται να μείνουμε αμέτοχοι/ες στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν. Έτσι αποφασίσαμε να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους Σύριους πρόσφυγες.

Τα απαραίτητα προϊόντα αναγράφονται στην αφίσα. Θα συγκεντρωθούν κατά την διάρκεια της προβολής ταινίας που θα πραγματοποιηθεί από τον Χιπ Χοπ Καφενέ την Πέμπτη 10/9, στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου-Θηβών 227, από τις 8μ.μ. Μέχρι τις 11μ.μ. Χιπ Χοπ Καφενές.

πηγή : https://www.facebook.com/hiphopkafenes?fref=ts


Ο xipxop καφενές επιστρέφει στη νέα σεζόν και κάνει ντεμπούτο με μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά στην ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου. Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη στις 8μιση το βράδυ σας περιμένουμε να παρακολουθήσουμε μαζί την ταινία των Albert & Allen Hughes "Menace II Society" απολαμβάνοντας φυσικά κ το δυνατό soundtrack του film.

Είσοδος ελεύθερη

Μπύρα παγωμένη 1 ευρώ

ΘΗΒΩΝ 227, Ταράτσα Εργατικής Λέσχης Περιστερίου

https://www.facebook.com/hiphopkafenes?fref=ts

πηγή : http://ergatikilesxiperisteriou.blogspot.com/...