Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 8.30 πμ

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

Πορεία αλληλεγγύης στον αρνητή στράτευσης Μ.Εξίογλου

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

Καμπάνια αλληλεγγύης για το στρατοδικείο του αρνητή στράτευσης Μ. Εξίογλου, που δικάζεται στις 18/12 στο Αεροδικείο Λάρισας

  • 7/12 20:30 :: Συναυλία οικ. ενίσχυσης αρνητή στράτευσης
  • 8/12 19:00 :: Συζήτηση: γιατί άρνηση στράτευσης?
  • 9/12 21:00 :: Θεατρική παράσταση Twoman Show
  • 15/12 20:00 :: Ενημέρωση για το στρατοδικείο & συντροφική κουζίνα οικ. ενίσχυσης
  • 17/12 18:00 :: Ενημέρωση για το στρατοδικείο
  • 17/12 18:00 :: Μικροφωνική για το στρατοδικείο του Μ.Εξιόγλου
  • 18/12 08:30 :: Πορεία αλληλεγγύης στον αρνητή στάτευσης Μ.Εξιόγλου

πηγή : http://afisa.espiv.net/node/196


1 2 3 4 5

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ Μ. ΕΞΙΟΓΛΟΥ

Στις 18 Δεκεμβρίου δικάζεται στο Στρατοδικείο Λάρισας ο Μ. Εξίογλου για την επιλογή του να αρνηθεί δημόσια την κατάταξή του στις ένοπλες δυνάμεις.

Η άρνηση του συναγωνιστή μας να καταταγεί στο στρατό είναι μια πολιτική πράξη, η δίωξή του είναι πολιτική, όπως επίσης, και η δίκη του. Το ελληνικό κράτος δε φείδεται εκδικητικότητας όταν έχει να κάνει με αγωνιστές που τολμούν να το αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο, έχοντας πλήρη συνείδηση των συνεπειών αυτής της πράξης τους.

Ο Μένιος αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ένα μηχανισμό καταστολής, κατάργησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που προάγει τον εθνικισμό, το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και το σεξισμό. Αρνήθηκε τον ελληνικό στρατό, αυτόν που εχθρεύεται κάθε όραμα κοινωνικής και ατομικής χειραφέτησης, το στρατό των δικτατοριών, των επεκτατικών πολέμων και της καταστολής των κοινωνικών κινημάτων.

Για το κράτος η άρνηση κατάταξης συνιστά το αδίκημα της ανυποταξίας, Είμαστε περήφανοι που ο συναγωνιστής μας είναι ανυπότακτος στο στρατιωτικό μηχανισμό αυτού του κράτους. Δεν χρειαζόμαστε καμιά δικαστική βούλα να μας το επιβεβαιώσει. Το γνωρίζουμε καλά εδώ και χρόνια. Γιατί ο Μένιος, εκτός από αρνητής στράτευσης, είναι ένας αγωνιστής του αντικαπιταλιστικού - αντιρατσιστικού κινήματος που μάχεται καθημερινά ενάντια στις νόρμες του συστήματος και των θεσμών που το στηρίζουν για μια δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία.

Ανυπότακτος στον κόσμο τους, λοιπόν, αλλά πλήρως αφοσιωμένος και μαχητικός στο δικό μας.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟ ΕΞΙΟΓΛΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΠΟΡΕΙΑ ΤΡΙΤΗ 18/12 ΣΤΙΣ 08:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο.Σ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ)

κάλεσμα : ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

πηγή : http://actionforliberty.wordpress.com/2012/12...


1 2 3 4 5

Πορεία αλληλεγγύης στον αρνητή στράτευσης Μ.Εξιόγλου

Συγκέντρωση την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 08:30 στην πλατεία ΟΣΕ και πορεία αλληλεγγύης, προς το αεροδικείο Λάρισας, στον αρνητή στράτευσης Μενέλαο Εξιογλου.

πηγή : http://ntopioiksenoi.squat.gr/2012/12/15/πορε...


1 2 3 4 5

Αλληλεγγύη στον ολικό αρνητή Μ. Εξίογλου


πηγή : http://xupolutotagma.squat.gr/2012/12/16/αλλη...


1 2 3 4 5

Αφίσα αλληλεγγύης στον αρνητή στράτευσης Μ. Εξιόγλου

... που κολλήθηκε στην Αθήνα, εν όψει του αεροδικείου στις 18 Δεκεμβρίου στην πόλη της Λάρισας.