τι; : συνέλευση θεματική : από :

Πέμπτη 24 Απριλίου 2025 στις 19.30

Συνέλευση Αλληλεγγύης στα καταδικασμένα μέλη του Ε.Α.

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τον προγραμματισμό κινήσεων αλληλεγγύης και οικονομικής στήριξης για τα καταδικασμένα συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα την Πέμπτη 24/4 στις 19:30 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο της Νομικής.

Να ενδυναμώσουμε την αλληλεγγύη στα καταδικασμένα συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα, ιδιαίτερα μετά την απόρριψη της αποφυλάκισης και της παράτασης της αιχμαλωσίας του συντρόφου Nίκου Μαζιώτη αλλά και τη στήριξη της συντρόφισσας Πόλας Ρούπα που αποφυλακίστηκε με αναστολή ποινής και περιοριστικούς όρους.

Η παράταση της αιχμαλωσίας του συντρόφου Μαζιώτη εντάσσεται σε ένα καθεστώς εξαίρεσης το οποίο εδράζεται στην πολιτική φύση της υπόθεσης του Επαναστατικού Αγώνα, εξαναγκάζοντας τον σύντροφο να εκτίσει ολόκληρη την 20ετή ποινή του.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στα καταδικασμένα συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη

e-mail επικοινωνίας: synaexllil-rouexpamaziotexis@espivex.net

πηγή : email που λάβαμε στις 22 Απριλίου 02h