τι; : καφενείο θεματική : από :

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στις 22.30

Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά και έξοδα διαβίωσης

Η κακοποίηση μου από τους γονείς μου είχε ξεκινήσει από μικρή ηλικία κάτι το οποίο άλλαξε στις αρχές Απριλίου όταν έμαθαν ότι είμαι λεσβια .
Στις αρχές του καλοκαιριού ο πατέρας μου με χτύπησε σοβαρά έξω από το σχολείο με αποτέλεσμα να του κάνω καταγγελία και να παρθούν περιοριστικά μέτρα . Είχα απευθυνθεί πολλές φορές στην αστυνομία , προφανώς δεν έλαβα καμία βοήθεια ,κάτι το οποίο συνέβη και σε οποίο οργανισμό πρόνοιας ζήτησα βοήθεια {χωρίς να λάβουν υπόψη οτι είμαι ανήλικη (17) }. Αυτή την στιγμή μένω με την μητέρα μου η οποία έχει πολύ έντονη κακοποιητικη συμπεριφορά απέναντι μου , δεν μου δίνει ούτε φαγητό ούτε χρήματα . Έχει στραφεί εναντίον ανθρώπων που έχουν προσπαθήσει να με βοηθήσουν . Απο την αλλη εχει στρέψει όλη την οικογένεια μου εναντίον μου με ψευδείς κατηγορίες . Πριν λίγο καιρό είχε βάλει έναν συγγενή μου να με χτυπησει .Προσπάθησα λοιπόν να βρω δουλειά κάτι που δεν κατάφερα επειδή είμαι ανήλικη και η μητέρα μου έκανε μήνυση στον τελευταίο εργοδότη μου .
Τον Νοέμβριο αυτό έχω δικαστήριο κατά του πατέρα μου για ενδοοικογενειακή βία και χρειάζομαι άμεσα οικονομική στήριξη για να βρω δικηγόρο και για την διαβίωση μου . Τέλος είναι άμεση η ανάγκη να βρω στέγη.

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την Κ.

πηγή : email που λάβαμε στις 2 Οκτωβρίου 17h