τι; : δίκη θεματική : από :

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Κάλεσμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

από Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Κάλεσμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Τρίτη 1/10, 9:00 κτήριο 2 αίθουσα 4

Την Παρασκευή 27/9 οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του Διαρκούς Αγώνα δέχθηκαν επίθεση από ομάδα δέλτα στον πολιτικό τους χώρο μετά το τέλος αντιφασιστικής εκδήλωσης που διεξήχθη σε αυτόν. Πιο συγκεκριμένα, σύντροφοι που αποχωρούσαν δέχθηκαν έλεγχο από την συμμορία δέλτα στην συμβολή Καποδιστρίου και Πατησίων και στη συνέχεια επιτέθηκαν αναίτια σε συντρόφους και συντρόφισσες που βρίσκονταν έξω από το χώρο. Αποκορύφωμα της επίθεσης ήταν η εισβολή μέσα στον πολιτικό χώρου και η αρπαγή ενός συντρόφου, μέλους της πολιτικής ομάδας Αδράστεια, τον οποίον και συνέλαβαν με τις κατηγορίες της απείθειας και την αντίστασης.Σε μία περίοδο συνεχούς όξυνσης της κρατικής καταστολής με την αστυνομική δολοφονία στα τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, την εισβολή στο Πολυτεχνείο με την σύλληψη φοιτητών και ερευνητών, τις επιθέσεις σε πολιτικούς χώρους, η αλληλεγγύη ανάμεσα στους αγωνιζόμενους είναι ζωτικής σημασίας για την ανασυγκρότηση του κινήματος και την αντεπίθεση ενάντια στο κράτος το κεφάλαιο και τους ένστολους προστάτες του.

Αλληλεγγύη στον σύντροφο από την Αδράστεια - Να πέσουν οι κατηγορίες

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/95543/


Ενημέρωση και κάλεσμα στην Ευελπίδων Τρίτη 1/10-Aδράστεια

από Αδράστεια

Ενημέρωση και κάλεσμα για την Τρίτη 1/10 στην Ευελπίδων

Την Παρασκευή 27/9 συνελήφθη μέλος της ομάδας μας μετά το πέρας της αντιφασιστικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στο νέο χώρο του Διαρκούς Αγώνα.Στην εκδήλωση συμμετείχαμε ως Προλεταριακό Αντιφασιστικό Μέτωπο Δυτικών Προαστίων και είχαμε την τιμή να είμαστε ομιλητές μαζί με τη Μάγδα Φύσσα που για όλους εμάς αποτελεί σύμβολο του συνολικότερου αντιφασιστικού αγώνα. Αφού η εκδήλωση τελείωσε και ενόσω ο χώρος ήταν ανοιχτός, δεχτήκαμε αναίτια και απρόκλητη επίθεση από την κατασταλτική ομάδα ΔΡΑΣΗ που παραμόνευε σε κοντινό σημείο από το χώρο, κάνοντας μάλιστα ελέγχους σε κόσμο που αποχωρούσε από την εκδήλωση.

Ξαφνικά, ενώ παρευρισκόμασταν στον χώρο, ομάδα Δέλτα επιχείρησε να εισβάλλει μέσα σε αυτόν με σκοπό να προσάγει συντρόφους και συντρόφισσες. Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρής επίθεσης, ήταν η προσαγωγή συντρόφου μας όπου αφού μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ του ανακοινώνουν τη σύλληψη του, με απαγγελθείσες κατηγορίες αντίσταση και απείθεια. Προχτές το Σάββατο, πέρασε από Εισαγγελέα στην Ευελπίδων μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες/συλληφθείσες από την παρέμβαση στη "Βραδιά του Ερευνητή" αλλά και όσους μπήκαν στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής και συνελήφθησαν χωρίς λόγο και αιτία από ομάδες ΔΡΑΣΗ.Όλες οι υποθέσεις πήραν τριήμερη αναβολή και οι δίκες μεταφέρθηκαν για την Τρίτη 1/10.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι οι κρατικές και παρακρατικές συμμορίες και τα ένστολα καθάρματα της ΔΡΑΣΗ, δεν μπορούν ούτε να μας τρομοκρατήσουν ούτε να κάμψουν το ηθικό μας! Γνωρίζουμε πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια τι σημαίνει δέλτα και δράση και εάν νομίζουν ότι με επιθέσεις σε πολιτικούς χώρους, στέκια και καταλήψεις και συνεχίζοντας τις βιαιοπραγίες τους θα μας εμποδίσουν από το να αγωνιζόμαστε, είναι βαθιά γελασμένοι. Ευχαριστούμε τον αλληλέγγυο κόσμο, τις συλλογικότητες, τον κάθε ένα σύντροφο και συντρόφισσα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν στα έκτακτα καλέσματα για τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στα δικαστήρια. Την αμέριστη αλληλεγγύη μας σε όλους τους συλληφθέντες και συλληφθείσες!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 1/10 ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 9.00

ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ - Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Αδράστεια