τι; : δίκη θεματική : Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ από :

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της πορείας για Μοχάμεντ Καμραν Ασικ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην ευελπίδων 30.09 12:00, κτήριο 9

από Ζιζάνια

Στις 26.09 πραγματοποιήθηκε αντανακλαστική πορεία, με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα, ως απάντηση στην δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ από την αστυνομία. Η πορεία ήταν μαζική και δυναμική. Στο τέλος της υπήρξαν συγκρούσεις και 4 προσαγωγές, από τις οποίες οι 2 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Τα συλληφθέντα συντρόφια κατηγορούνται με 3 κακουργήματα (έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης) και 5 πλημμελήματα (διατάραξη ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων, οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον υπαλλήλου) και θα περάσουν απο εισαγγελέα και ανακριτή την Δευτέρα 30/9.

Καλούμε αύριο 30/09, 12.00 συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων στο κτήριο 9.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/95528/


1 2 3 4 5 6 7

Δύναμη στα συλληφθέντα συντρόφια της πορείας για την κρατική δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν

Η πορεία για την κρατική δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν κινήθηκε πέριξ της πλατείας Αγίου Παντελεήμονα με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και δυναμικό παλμό. Στο τέλος της πορείας έπειτα από συγκρούσεις, οι μπάτσοι προσηγαγαν 4 άτομα εκ των οποίων οι 2 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Τα συντρόφια που συνελήφθησαν κατηγορουνται με 3 κακουργήματα(έκρηξη,κατοχή εκρηκτικών,απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης, ) και 5 πλημμεληματα(διατάραξη ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων,οπλοφορία,επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον υπαλλήλου) και θα περάσουν απο εισαγγελέα και ανακριτή την Δευτέρα 30/9.

Με αλληλεγγύη, αλληλοβοηθεια και πίστη στο επαναστατικό προταγμα αγωνιζόμαστε από κοινού οι από τα κάτω, για έναν άλλον κόσμο.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων την Δευτέρα 30/9 στις 12 στο κτήριο 9

ΕΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αναρχική συλλογικότητα Acte


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της πορείας για την κρατική δολοφονία του Μοχάμεντ Καμραν Ασικ

Την Πέμπτη 27/9 πραγματοποιήθηκε δυναμική πορεία από την πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα ως πρώτη απάντηση στην κρατική δολοφονία του Μοχάμεντ Καμραν Ασικ από μπάτσους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Μετά το τέλος της πορείας στη Βικτώρια υπήρξαν συγκρούσεις με ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ. Συνελήφθησαν δύο σύντροφοι οι οποίοι πέρασαν από εισαγγελέα και ανακριτή την επόμενη μέρα. Ζήτησαν προθεσμία για να προετοιμαστούν για την ανάκριση και κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Κατηγορούνται για κακουργήματα και πλημμελήματα. Συγκεκριμένα:

  1. Έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο κατά συναυτουργία και μόνος και κατ' εξακολούθηση
  2. Κατοχή εκρηκτικών βομβών/μηχανισμών από τα οποία μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για ανθρωπο, τελεσθείσα από υπαίτιους που συμμετέχουν σε δημόσια συνάθροιση πλήθους και αφορά σε μεγάλη ποσότητα αυτών κατά συναυτουργία και μόνος
  3. Απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και μόνος και κατά συρροή
  4. Επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον υπαλλήλου κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του κατά συναυτουργία
  5. Διατάραξη της κοινής ειρήνης κατά συναυτουργία και από υπαίτιους που τέλεσαν βιαιοπραγίες κατά τη διατάραξη
  6. Φθορά ξένης ιδιοκτησίας που έγινε και με εκρηκτικές ύλες κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση
  7. Βία κατά υπαλλήλων
  8. Παράνομη οπλοφορία

Καλούμε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες συντρόφους που περνάνε από ανακριτή αύριο Δευτέρα 30/9, 12:00 στην Ευελπίδων (κτ. 9)

ΕΛ.ΑΣ ΕΛΛΗΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΜΡΑΝ ΑΣΙΚ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, Δευτέρα 30/9 13:00.

post image

Στις 21/9, παραλαμβάνεται νεκρός από το ΕΚΑΒ ο μετανάστης Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ έπειτα από πολυήμερη κράτηση και βασανισμό του από μπάτσους στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα. Πρόκειται για άλλη μία κρατική δολοφονία που έρχεται να συμπληρώσει την μακριά λίστα δολοφονημένων μεταναστ(ρι)ών από τα χέρια της ΕΛΑΣ. Την Πέμπτη 26/9 όπου το γεγονός μαθαίνεται, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και πορεία προς το αστυνομικό τμήμα. Στη λήξη της πορείας, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν δύο συντρόφους προσάπτοντάς τους βαρύτατες κατηγορίες. Καλούμε σε συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Δευτέρα 30/9 στις 13:00, όπου οι σύντροφοι θα περάσουν από εισαγγελέα.

Αλληλεγγύη με τους δύο συλληφθέντες που διώκονται για τη συμμετοχή τους στη διαδήλωση ενάντια στη κρατική δολοφονία το Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ.

Καμία κρατική δολοφονία να μην μείνει αναπάντητη.

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης Υπόστεγο

yposextego@espexiv.net


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της πορείας για την κρατική δολοφονία του Muhammad Kamran Ashiq

Ο Muhammad Kamran Ashiq βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από μπάτσους κατά την κράτησή του στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα. Το ίδιο βράδυ, στην περιοχή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία από πλήθος κόσμου που τελικά συγκρούστηκε με τις δυνάμεις καταστολής, συνεργούς και υπερασπιστές των δολοφόνων του Muhammad και τόσων άλλων μεταναστών. Μετά την πορεία πραγματοποιήθηκαν στη γύρω περιοχή 4 προσαγωγές εκ των οποίων οι 2 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Τα συντρόφια κατηγορούνται με τα κακουργήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών, της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης και ακόμα 5 πλημμελήματα.

Στηρίζουμε τα καλεσματα στα δικαστήρια Ευελπίδων τη Δευτέρα 30/9 στις 12.00 στο κτήριο 9, όπου περνάνε από ανακριτή και εισαγγελέα.

ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΊ

ΕΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αναρχική φεμινιστική Συλλογικότητα aqua tofana


1 2 3 4 5 6 7

[Δευτέρα 30/9 12:00 ώρα, Ευελπίδων κτήριο 9] Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγύης στους συλληφθέντες της πορείας για την κρατική δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στα δικαστήρια Ευελπίδων τη Δευτέρα 30/9 στις 12:00 στο κτήριο 9.


1 2 3 4 5 6 7

Ο Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ δολοφονήθηκε από μπάτσους, ξυλοκοπημένος μέχρι θανάτου στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα. Μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας του καλέστηκε αντανακλαστική πορεία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα την Πέμπτη 26/9. Η πορεία είχε μεγάλη συμμετοχή κόσμου και δυναμικό παλμό. Στo τέλος της πορείας έπειτα από συγκρούσεις, οι μπάτσοι έκαναν 4 προσαγωγές εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Τα συντρόφια κατηγορούνται με 3 κακουργήματα (έκρηξη,κατοχή εκρηκτικών και απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης) και 5 πλημμελημάτα (διατάραξη ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων, οπλοφορία και επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον υπαλλήλου). Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων τη Δευτέρα 30/9 στις 12:00 στο κτήριο 9.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΜΠΑΤΣΟΙ TV, ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΑΖΙ

ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ

Αναρχική συλλογικότητα στα Β/Α " Apriori"