Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 στις 19.00

Ανοιχτή προπαρασκευαστική συνέλευση για την πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις

[Χανιά] Μικροφωνική - Πορεία Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις - Πέμπτη 18/7, 8μμ

από Συνέλευση Κατειλημμένης Πρυτανείας

ΠΟΡΕΙΑ - ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 18/7 8μμ στη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, ΧΑΝΙΑ Η Συνέλευση Κατειλημμένης Πρυτανείας στηρίζει το κάλεσμα για πανελλαδική κινητοποίηση αλληλεγγύης στις καταλήψεις, όπως έχει διακινηθεί από την Κατάληψη Ζιζάνια

post image

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ

ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ,

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΤΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ,

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Η Συνέλευση Κατειλημμένης Πρυτανείας στηρίζει το κάλεσμα για πανελλαδική κινητοποίηση αλληλεγγύης στις καταλήψεις, όπως έχει διακινηθεί από την Κατάληψη Ζιζάνια.

Καλούμε τον κόσμο του αγώνα και τις ομάδες του κινήματος να πλαισιώσουν την πορεία με την παρουσία τους, το υλικό τους, με τους ίδιους τους αγώνες τους.

Σε μια πόλη που κινείται στους ρυθμούς της τουριστικοποίησης και του εξευγενισμού, όπου σχεδόν κάθε σπιθαμή του δημόσιου χώρου κατακλύζεται από τραπεζοκαθίσματα, που κάθε λίγο χιλιάδες έμμισθοι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ αλωνίζουν με τους μπάτσους να φυλάνε τα νώτα τους, που η "παράδοση" της λεβεντιάς και της ματσίλας φλερτάρει με το φασισμό, οι καταλήψεις είναι οι χώροι όπου αναπνέουμε, συναντιόμαστε, αγωνιζόμαστε για το όραμα ενός κόσμου απαλλαγμένου από κάθε καταπίεση.

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΠΕΜΠΤΗ 18/7, 8 μμ στη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Συνέλευση Κατειλημμένης Πρυτανείας, Λόφος Καστέλι, Χανιά

* Καλούμε σε ανοιχτή προπαρασκευαστική συνέλευση για την πορεία την Τρίτη 16/7 στις 7 μμ στο Μάτι της Κατειλημμένης Πρυτανείας

Εικόνες:

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1631194/