τι; : πορεία θεματική : από :

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 στις 19.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση-διαδήλωση ενάντια στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Για ακόμα μία χρονιά πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής του δολοφονικού επιτελείου του ΝΑΤΟ με την "ιδιαίτερη" επετειακή συνθήκη των 75 χρόνων ίδρυσης του ιμπεριαλιστικού μορφώματος. Η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 9-11/07 στην Ουάσινγκτον με εκτεταμένη ατζέντα που κινείται γύρω από το ιδεολογικό αφήγημα της διατήρησης της ισχύος της "δημοκρατίας" και αφορά την επικείμενη χάραξη τακτικής για την περαιτέρω επέκταση του δυτικού μπλόκ. Κάτι που συνεπάγεται την όξυνση της πολεμικής προετοιμασίας, την αύξηση των κονδυλίων που καταλήγουν στη βιομηχανία όπλων, την αναβάθμιση του ανταγωνισμού με το αντίπαλο αναδυόμενο μπλοκ Κίνας-Ρωσίας, αλλά και την σύνθλιψη των λαών που αντιστέκονται στα σχέδια τους, βρίσκοντας την ευκαιρία μέσα σε ένα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον να πυροδοτήσουν ένα νέο κύμα εθνικοαπελευθερωτικών και αντιϊμπεριαλιστικών αγώνων.

Οι δηλώσεις ισχύος που θα ακολουθήσουν, δεν μπορούν να κρύψουν το τέλμα που συναντά η οικονομία του Δυτικού ιμπεριαλισμού, την όλο και πιο ανοιχτή αμφισβήτηση που δέχεται αφενός από την Κίνα και τη Ρωσία, και αφετέρου από καταπιεσμένους λαούς στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, την Λατινική Αμερική οι οποίοι αντιπαρατίθενται ευθέως με τη "δημοκρατία" του.

Πιο αναλυτικά, η φετινή συνδιάσκεψη περιλαμβάνει στην ατζέντα της την ενίσχυση της "συλλογικής άμυνας" με φόντο την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που ανοίγουν νέα σημεία σύγκρουσης στον παγκόσμιο χάρτη δίπλα στα ήδη υπάρχοντα πολεμικά μέτωπα σε Ουκρανία και Μ. Ανατολή. Ανταγωνισμοί και πολεμικά μέτωπα που η ίδια η πολιτική του ΝΑΤΟ "ανοίγει", όπου κρίνει ότι απειλούνται ευθέως τα συμφέροντα του Ευρωατλαντικού άξονα και της ηγέτιδας δύναμής του, των ΗΠΑ. Έτσι σημαντικό μέρος της συνόδου θα ασχοληθεί με τη "διευθέτηση" του πολέμου στην Ουκρανία, με την λειτουργία του Συμβουλίου και της Επιτροπής ΝΑΤΟ-Ουκρανίας, που προοικονομεί την επιπλέον εξοπλιστική ενίσχυση της χώρας απέναντι στην Ρωσία. Στα ίδια πλαίσια εντάσσεται και η συνολική μετωπική οχύρωση με την ΕΕ, με ενδεχόμενα πλάνα ακόμα και για κοινή αεράμυνα των χωρών της, ενώ στο ευρύτερο κάδρο τίθεται επιτακτικά για τις χώρες του ΝΑΤΟ η τήρηση των δαπανών στα εξοπλιστικά (χαρακτηριστικά, τουλάχιστον 2% του ΑΕΠ των χωρών του ΝΑΤΟ πρέπει να δαπανάται σε μείζονες πολεμικούς εξοπλισμούς). Τέλος , και με το ενδιαφέρον των ΗΠΑ στραμμένο σε Μέση Ανατολή και Ινδοειρηνικό, σημεία που αποτυπώνεται υλικά η αντιπαράθεση με το κινέζικο κεφάλαιο, μεγάλο κομμάτι της συνόδου θα επικεντρωθεί στις σχέσεις του ΝΑΤΟ με τις χώρες επιρροής εκτός εμβέλειας του με χαρακτηριστικότερα τα παραδείγματα της Ιαπωνίας, Νότιας Κορέας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.

Με το παγκόσμιο δημόσιο χρέος να συνεχίζει να αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο και τις ΗΠΑνα οδηγούν την τάση αυτή, με το κεφάλαιο να συσσωρεύεται στους λίγους και εκλεκτούς, και με τη θέση που καταλαμβάνει η οικονομική συμμαχία των BRICS στον παγκόσμιο ανταγωνισμό γύρω από το ενεργειακό ζήτημα , η κυριαρχία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ απειλείται άμεσα. Έτσι, δημιουργείται ένα ρήγμα εντός των οικονομιών των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που δεν μπορεί παρά να αποτυπωθεί παγκοσμίως και να θέσει τις δυνάμεις της Δύσης προ των ευθυνών τους την ώρα που πραγματοποιούν μία ακόμα σύνοδο κορυφής η οποία θα αναπαράξει τις δολοφονικές πολιτικές ενάντια στην εργατική τάξη των εμπλεκόμενων χωρών και του παγκόσμιου προλεταριάτου.

Από την άλλη δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτό το ρήγμα αλλά και την ρευστότητα που χαρακτηρίζει την εποχή, μπορούν και αναγνωρίζουν οι καταπιεσμένοι και εκμεταλλευόμενοι λαοί του κόσμου. Οι λαοί που βλέπουν τον πλούτο των χωρών τους να ληστεύεται με τους ίδιους να βιώνουν συνθήκες ακραίας φτώχειας και εξαθλίωσης, οι λαοί που συνεχίζουν να ζουν υπό καθεστώς σύγχρονης αποικιοκρατίας, που δολοφονούνται καθημερινά από τις άθλιες συνθήκες που τους επιβάλλονται από την ιμπεριαλιστική Δύση, είτε με πολεμικά είτε με οικονομικά μέσα.

Με χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα της Παλαιστίνης που με την ιστορική αντεπίθεση της 7ης Οκτώβρη ύψωσε ψηλά και για λογαριασμό των λαών όλου του πλανήτη τη σημαία της αντιιμπεριαλιστικής πάλης απέναντι στο κατοχικό κράτος του Ισραήλ και τους συμμάχους του ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ. Και είναι αυτή η ακλόνητη διάθεση για αντίσταση από την πλευρά του λαού της Παλαιστίνης που αποδεικνύει στο παγκόσμιο προλεταριάτο και στους λαούς της γης πως μόνο η αντίσταση και η οργάνωσή τους μπορεί να δημιουργεί ρήγματα στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και πως αποτελεί τον μόνο δρόμο για την παύση της εθνικής αλλά και της ταξικής καταπίεσης. Ένας αγώνας που δε στέκεται μόνος του, καθώς η στοχευμένη δράση των ανταρτών Χούθι εναντίον πλοίων που ανήκουν σε μεγιστάνες του παγκόσμιου εφοπλιστικού κεφαλαίου, με τον λαό της Υεμένης να αποτελεί απ`τους φτωχότερους λαούς του κόσμου, έχει δώσει ένα γερό χαστούκι στην ασθμαίνουσα ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία. Ένας αγώνας που διαδραματίζεται ταυτόχρονα με άλλους απελευθερωτικούς αγώνες που ξεπηδούν στον παγκόσμιο χάρτη. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως τον Αύγουστο του 2023, ο λαός του Νίγηρα έδιωξε τους Γάλλους ιμπεριαλιστές και με την πολύ πρόσφατη επικυρωμένη συμμαχία του/ συνομοσπονδιοποίηση με το Μάλι και την Μπουρκίνα Φάσο που πήρε το όνομα "AES" (Συμμαχία των κρατών του Σαχέλ) μπορεί πλέον να λειτουργεί σαν διαπραγματευτικό όργανο και να αντιτίθεται στις βλέψεις της κοινότητας ECOWAS (συμμαχία άλλων χωρών της Δυτικής Αφρικής, πιστό φερέφωνο των εντολών της Γαλλίας και των ΗΠΑ). Ενώ σε άλλη γωνιά της γης σε αντίστοιχη αντιμπεριαλιστική τροχιά κινούνται οι εξεγέρσεις των αυτόχθονων Κανάκ της Νέας Καληδονίας απέναντι στη Γαλλική αποικιοκρατία. Και αυτή η νέα ρευστή κατάσταση στις χώρες αυτές ωριμάζει και πολλαπλασιάζει τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες που προσφέρει η παγκόσμια κρίση του καπιταλιστικού/ ιμπεριαλιστικού συστήματος, η φτώχεια και οι πόλεμοι που η ίδια εξαπλώνει.

Είναι όλο και πιο εμφανές: Ο Δυτικός Ιμπεριαλισμός με πρώτη την κυρίαρχη παγκόσμια υπερδύναμη των ΗΠΑ βρίσκεται σε κρίση και η αναπαραγωγή της ηγεμονίας του στον πλανήτη δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Με τους μήνες και τα χρόνια να περνούν, ενόσω η οικονομική και στρατιωτική επιρροή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ μειώνεται ή συναντά απέναντί τις δυνάμεις που αρνούνται να της υποταχθούν, το ενδεχόμενο της επιλογής μίας γενικευμένης πολεμικής επίλυσης των αναδυόμενων αντιθέσεων της περιόδου φαίνεται να έρχεται όλο και πιο κοντά.

Όσον αφορά το ελληνικό κράτος, παραμένει πιστό στην εθελόδουλη σύνδεση του με το ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο και την εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών επιδιώξεων των ΗΠΑ. Μετατρέπει τον ελλαδικό χώρο σε προκεχωρημένο φυλάκιο του δυτικού ιμπεριαλισμού παραχωρώντας εθνικές υποδομές (λιμάνια, αεροδρόμια, οδικά/σιδηροδρομικά δίκτυα, στρατιωτικές βάσεις), για στάθμευση ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων, μεταφορά πολεμικού υλικού σε ενεργά μέτωπα (Ουκρανία, Παλαιστίνη). Ο διοικητικός ρόλος της Ελλάδας στον πόλεμο, αυτή τη φορά για λογαριασμό ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της ΕΕ αλλά και του ελληνικού εφοπλιστικού κεφαλαίου, και συγκεκριμένα η μετατροπή της Λάρισας σε επιχειρησιακό στρατηγείο κατά των Χούθι, αποτελεί κλιμάκωση της πολεμοκάπηλης στρατηγικής της. Ενώ και στην ίδια τη σύνοδο η Ελλάδα θα παρευρεθεί με αυξημένες επιδιώξεις, αποτελώντας την 5η σε σειρά χώρα με περισσότερες εξοπλιστικές δαπάνες δίνοντας το 3,08% του ΑΕΠ της σε αυτές.

Η ενεργή συμμετοχή της δικής μας αστικής τάξης στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης και στα ευρύτερα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σηματοδοτεί και τα αντιμπεριαλιστικά καθήκοντα της εποχής. Αποτελεί λοιπόν ανάγκη και χρέος το να αγωνιστούμε για την απεμπλοκή της χώρας από όλα τα ενεργά πολεμικά μέτωπα, για την ακύρωση των οικονομικών και πολεμικών συμφωνιών με το Ισραήλ, με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, για να φύγουν άμεσα όλες οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ που έχουν κατακλύσει την ελληνική επικράτεια. Να αγωνιστούμε για να σταματήσει άμεσα η Λάρισα να είναι το στρατηγείο στην επιχείρηση "ΑΣΠΙΔΕΣ" της ΕΕ, για να επιστρέψουν οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εκτός συνόρων, αλλά και για την έξοδο της χώρας τόσο από την ΕΕ όσο και από το ΝΑΤΟ ως βήματα, προϋποθέσεις και στόχους που είναι διαλεκτικά συνδεδεμένοι με την ανατροπή του ιμπεριαλιστικού και καπιταλιστικού συστήματος, της αστικής εξουσίας, της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Στόχοι που, εκτός από διεθνιστικό προλεταριακό καθήκον, εμπερικλείουν και προασπίζονται τα υλικά ταξικά μας συμφέροντα. Στόχοι που, όπως έχουμε ξαναπεί, προστατεύουν την εργατική τάξη και τον λαό από πιθανά αντίποινα σε περίπτωση γενίκευσης των πολέμων που δεν έχουμε επιλέξει πως θα δώσουμε και στους οποίους όμως συμμετέχουμε βάσει των επιλογών της τάξης που βρίσκεται στην εξουσία. Στόχοι που μπορούν να "κόψουν" δισεκατομμύρια από τις πολεμικές βιομηχανίες και να τα δώσουν στην κάλυψη βασικών κοινωνικών αναγκών αλλά και στόχοι που συνδέονται διαλεκτικά με την ανατροπή αυτής καθ' αυτής της αστικής εξουσίας που μας βυθίζει στη φτώχεια μέσω της ακρίβειας, που μας ξεζουμίζει όλο και πιο εντατικοποιημένα και χωρίς δικαιώματα στη δουλειά, που ιδιωτικοποιεί και κερδοσκοπεί πάνω σε κάθε μας ανάγκη, την ενέργεια, το νερό, την υγεία, τις μετακινήσεις, την μόρφωσή μας, που μας κοστολογεί όλο και πιο φτηνά και μας πεθαίνει κυριολεκτικά στο όνομα της "εθνικής ενότητας" και της "ανάπτυξης" της κερδοφορίας της, στα τρένα, στις πυρκαγιές, στις πλημμύρες, στους χώρους δουλειάς, στα αστυνομικά μπλόκα.

Ο ταξικός και λαϊκός αγώνας καθώς και η διεθνιστική αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης, στον λαό της Υεμένης, στους λαούς της Αφρικής και της Νέας Καληδονίας που βιώνουν την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και βρίσκουν το σθένος να αντισταθούν, έχουν τρόπους να εκφραστούν και να εκδηλωθούν ενιαία. Και τους τρόπους αυτούς, μόνο εμείς μπορούμε να τους εντοπίσουμε και να τους μετατρέψουμε σε ύλη, σε οργάνωση, σε αγώνα.

Ενάντια στη σύνοδο των Νατοϊκών δολοφόνων

Ο δικός μας εχθρός βρίσκεται μέσα στην Ελλάδα μέσα στην ΕΕ μέσα στο ΝΑΤΟ

Νίκη στον δίκαιο και επίμονο αγώνα που διεξάγει ο αδούλωτος λαός της Παλαιστίνης!

Αλληλεγγύη στον λαό της Υεμένης και σε όλους τους λαούς του πλανήτη που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό!

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Διαρκής ★ Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση


1 2 3

Λευτεριά στην Παλαιστίνη- Πόλεμο στο ΝΑΤΟ!

Στηρίζουμε το κάλεσμα για Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ Ισραήλ ενάντια στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον

[Πέμπτη 11 Ιουλίου 7μμ Πάρκο Ελευθερίας]

Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Free Palestine - Fight NATO!

We join the call for Demonstration to the US and Israeli embassies against the NATO summit in Washington

[Thursday July 11 19.00 Freedom Park, Megaro Mousikis Metro Station]

Assembly in Solidarity with the Palestinian Resistance

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Ιουλίου 02h


1 2 3

Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ Ισραήλ ενάντια στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, 11/07, 7μμ Πάρκο Ελευθερίας]

Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Πόλεμο στο ΝΑΤΟ!

Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ Ισραήλ ενάντια στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον [Πέμπτη 11 Ιουλίου 7μμ Πάρκο Ελευθερίας]

Όπως κάθε σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ, έτσι κι η φετινή στην Ουάσιγκτον μεταξύ 9-11 Ιουλίου, αποτελεί στην πραγματικότητα ένα πολεμικό συμβούλιο. Ένα πολεμικό συμβούλιο που θα κατευθύνει τις τρέχουσες στρατιωτικές κινήσεις του ευρωατλαντικού άξονα, προετοιμάζοντας παράλληλα τις επόμενες με τον μόνο τρόπο που στα 75 χρόνια της δράσης του το ΝΑΤΟ γνωρίζει:δηλαδή με πολέμους, επεμβάσεις και χούντες, με μαζικές δολοφονίες και βομβαρδισμούς, με γενοκτονίες λαών και διαμελισμούς και λεηλασίες χωρών. Ειδικά η φετινή σύνοδος κορυφής, στο φόντο των πολύμορφων επιχειρήσεων που ήδη διεξάγει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, την Ασία, τη Λ. Αμερική, την Aφρική και βέβαια στη Μέση Ανατολή αποκτά χαρακτήρα κομβικό. Δε θα ήταν υπερβολή αν ισχυριζόμασταν ότι από τις στρατηγικές που θα εκπονηθούν σε αυτή, κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η όψη που θα λάβει ο πλανήτης τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά την Παλαιστίνη, οι σχεδιασμοί της επερχόμενης συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ είναι σαφείς: οι διακηρύξεις για «συντριβή της τρομοκρατίας στη Μέση Ανατολή και προάσπισης των δημοκρατικών αξιών», σημαίνουν τη συνέχιση της στρατηγικής στήριξης στο αποικιοκρατικό ιμπεριαλιστικό κατασκεύασμα της Δύσης, στο σιωνιστικό κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Σημαίνουν στήριξη στις γενοκτονικές επιχειρήσεις που αυτό διεξάγει εδώ και 9 μήνες στην Παλαιστίνη. Σημαίνουν το σφυροκόπημα της λιβανέζικης και υεμενίτικης αντίστασης. Στρατηγική που έχει έτσι κι αλλιώς εκφραστεί ποικιλότροπα τους τελευταίους μήνες με την παροχή πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων ως οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, αλλά και άμεσα στρατιωτικά με τη συνδρομή στον ναυτικό αποκλεισμό της Παλαιστίνης με αμερικανικά αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο και με την ευρωνατοϊκή επιχείρηση «Ασπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα, επιχειρήσεις στις οποίες το ελληνικό κράτος, ως προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ και στενός σύμμαχος του Ισραήλ συμμετέχει ενεργά.

Κόντρα στις επιδιώξεις ωστόσο των νατοϊκών φονιάδων, την υπογραφή στις παγκόσμιες εξελίξεις θα βάλουν για μια ακόμα μια φορά οι λαοί. Θα τη βάλει ο παλαιστινιακός λαός και η αντίσταση του, που όχι μόνο αντέχει, αλλά αντεπιτίθεται διαρκώς, προκαλώντας μεγάλες απώλειες στον ισραηλινό στρατό, ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης. Ύστερα από 9 μήνες ανελέητων βομβαρδισμών και χερσαίων επιχειρήσεων, με πάνω από 40 χιλιάδες νεκρούς και δεκάδες χιλιάδες σακατεμένους, και ενώ η μέγγενη του στρατού κατοχής σφίγγει όλο και περισσότερο ακόμα και τα τελευταία "ασφαλή" σημεία της Γάζας, τα ψυχικά και φυσικά αποθέματα του παλαιστινιακού λαού μοιάζουν αστείρευτα. Νέα φρούρια της αντίστασης στήνονται δίπλα σε αυτά που στέκουν ακόμα άπαρτα. Στα σοκάκια της Ράφα, στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Τζαμπάλια και της Χαν Γιουνίς, στην Αλ Ζαιτούν και τη Σουζάια στην πόλη της Γάζας, στον διάδρομο Νετζερίμ στο κέντρο της Λωρίδας, στη Μπέιτ Χανούν, η αυτοθυσία, η οργάνωση, η εφευρετικότητα, το δίκιο της Αντίστασης βρίσκει συνεχώς τρόπους να ορθώνει ένα ατσάλινο Νο Passaran στους εισβολείς σε Γάζα και Δυτική όχθη. Με βόμβες, πυραύλους, ρουκέτες, τουφέκια αλλά και απροσμέτρητη αλληλεγγύη, η αντίσταση ματώνει τον κατακτητή, την ώρα που σύσσωμος ο παλαιστινιακός λαός συγκροτεί κάτω από απίστευτες δυσκολίες και αντιμέτωπος με την πείνα και τις αρρώστιες δίκτυα κοινωνικής αυτοοργάνωσης, αλληλοβοήθειας, περίθαλψης, ανεφοδιασμού, επιμελητείας, κρατώντας παράλληλα ζωντανές βασικές υποδομές (Υγείας, Παιδείας). Αυτός ακριβώς ο παλλαϊκός της χαρακτήρας, είναι που επιτρέπει στην Αντίσταση να αναγεννιέται ακόμα και μέσα από τα ερείπια και τους μαζικούς τάφους, κάνοντας την ακατάβλητη και τελικά νικηφόρα. Κι όπως έχει δείξει η ιστορία των απελευθερωτικών αγώνων κανένας λαός που αγωνίζεται σύσσωμος για τους ανθρώπους του, τη γη του, τη αξιοπρέπεια, την ελευθέρια, τον πολιτισμό του δεν μπορεί να ηττηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η αδυναμία του Ισραήλ να συντρίψει την παλαιστινιακή-όπως και την λιβανέζικη και την υεμενίτικη-αντίσταση δημιουργεί συνολικό πολιτικό αδιέξοδο για τη Δύση. Σε αυτό ακριβώς το φόντο τα διεθνιστικα, αντιιμπεριαλιστικά, αντιαποικιοκρατικά και αντιπολεμικά κινήματα σε όλο τον κόσμο μπορούν να αποτελέσουν ισχυρό μοχλό που θα επιτείνει τα αδιέξοδα του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος. Αναπτυσσόμενος παράλληλα με την κλιμάκωση της αντίστασης στην Παλαιστίνη και τη Μέση Ανατολή, ο αγώνας για την επιστροφή του πολέμου στα μετόπισθεν των καπιταλιστικών μητροπόλεων μέσα από διαδηλώσεις, καταλήψεις, σαμποτάζ, ανταρτικές ενέργειες, συγκρούσεις, μπορεί να διαμορφώσει τους όρους μιας παγκόσμιας κοινωνικής έκρηξης, μιας διεθνούς Ιντιφάντα όλων των εκμεταλλευόμενων και καταπιεζόμενων υποκειμένων. Αυτή ακριβώς είναι η ιστορική πρόκληση του καιρού μας!

Ιντιφάντα παντού!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Νίκη στην Αντίσταση - Πόλεμος στο ΝΑΤΟ

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστ(ρι)ών)