τι; : φεστιβάλ θεματική : από :

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 στις 19.00

11 Χρόνια Κατάληψη ,11 Χρόνια Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας.

11 Χρόνια Κατάληψη ,11 Χρόνια Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ & ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Τριήμερο εκδηλώσεων 5/6/7/ Ιουλίου 2024.

-Παρασκευή 05/07:

Στις 20:00 Εκδήλωση: Προβολή του ντοκιμαντέρ ΄΄COINTELPRO΄΄ (πρόγραμμα αντικατασκοπείας του FBI για να παρακολουθεί, να φυλακίζει και να εξοντώνει αγωνιστές, να διαβρώνει, να διχάζει και να καταστρέφει τα κινήματα) και αναφορά στην επανέκδοση της μπροσούρας από το εγχείρημα Κριτική Σκέψη - «Μέθοδοι καταστολής και διάβρωσης των κινημάτων». Θα ακολουθήσει συζήτηση με βάση τα προαναφερόμενα καθώς και πάνω στις σημερινές μεθοδεύσεις του κράτους ενάντια στα κινήματα.

Στις 23:00: Karaoke ότι να ΄ναι Bar.

-Σάββατο 06/07:

Στις 19:00 Εκδήλωση - Συζήτηση: Παρουσίαση της μπροσούρας «…Για τη διάσωση (και τη διάδοση) της D.I.Y. κουλτούρας…για την υπεράσπιση των αντιεμπορευματικών και πολιτικών χαρακτηριστικών του punk» από την συναυλιακή ομάδα της κατάληψης Φάμπρικα Υφανέτ «Ηχητικό Ξέσπασμα». Θα συμμετέχει η μουσική ομάδα «Ηχητική Δυσαρμονία».

Στις 22:00 D.I.Y. Live από την Αυτοδιαχειριζόμενη Μουσική Ομάδα Κομψόγναθος:

PTSD (hardcore punk, Λάρισα), Krigssystem (d-beat/raw punk, Θεσσαλονίκη), Καρκίνωμα (hardcore punk, Καστοριά), Πλεκτάνη (hardcore punk, Αθήνα), Χρονικά Δυστοπίας (hip-hop, Αθήνα), Πυρηνικό Απόβλητο (hip-hop, Αθήνα).

-Κυριακή 07/07:

Στις 19:00 Εκδήλωση - Συζήτηση: «Νέος ποινικός κώδικας - Επίθεση του κράτους στην κοινωνία και τον κόσμο του κινήματος». Θα παρέμβει τηλεφωνικά η δικηγόρος Ειρήνη Στεργιοπούλου και θα συμμετέχει η «Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στον Νέο Ποινικό Κώδικα και την Πολιτειακή Εκτροπή» με σειρά βίντεο - συνεντεύξεων για το νέο πολυνομοσχέδιο.

Στις 22:00 : Cocktail + Dj set «ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙΑ» BAR.

Σε όλο το τριήμερο θα λειτουργεί bar από τις 19:00. Στο χώρο θα υπάρχει κινηματικό βιβλιοπωλείο, μπροσούρες, εφημερίδες και distro.

Φασιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και λοιπές εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στον χώρο μας.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων του τριημέρου και την οικονομική ενίσχυση της κατάληψης.

SQUAT THE WORLD

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας (ΤΕΙ Δασοπονίας)

Οδός: Μαυρομιχάλη & Πασιαλή, 43100 Καρδίτσα

autoexdiaxirizexomenosteexkikarditexsas@espiexv.net

https://www.facebook.com/aytodiaxeirizomenost…

πηγή : email που λάβαμε στις 29 Ιουνίου 14h