τι; : κάμπινγκ θεματική : από :

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στις 12.00

25o Camping Αγωνιστικών Κινήσεων - Μαθητικής Αντίστασης

25o Camping Αγωνιστικών Κινήσεων - Μαθητικής Αντίστασης
26/7 - 4/8
Πλάκα Δρεπάνου (Ναύπλιο), Ancient Asssini Beach
Κόστος: 8.5€/μέρα, 5€ οικ. ενίσχυση (εφάπαξ)

Πέρασε μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τα αντιλαϊκά μέτρα και νομοσχέδια για τη δουλειά, για της εκπαίδευση για τα δημοκρατικά δικαιώματα. Σημαδεύτηκε από τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού απ το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Αλλά ήταν και μια χρονιά που το στίγμα έδωσαν οι αγώνες των φοιτητών και των μαθητών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια για την υπεράσπιση της δημοσιας δωρεάν παιδείας μέσα απ' τους Φοιτητικούς Συλλόγους. Οι καταλήψεις και οι διαδηλώσεις, τα ξεσπάσματα των φοιτητών στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο για την υπεράσπιση του αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος απ το ποτάμι ως τη θάλασσα.

Μετά από αυτή την απαιτητική χρόνια πάμε διακοπές. Όπως παλέψαμε συλλογικά μέσα απ τις ΓΣ και τους Συλλόγους μας, συλλογικά να αντιμετωπίσουμε και τις διακοπές μας. Κόντρα στα πρότυπα και την κουλτούρα της εκτόνωσης που προβάλει το σύστημα. Εμείς επιλέγουμε και στις διακοπές μας να διασκεδάσουμε, να συζητήσουμε, να ξεκουραστούμε συλλογικά. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις και η Μαθητική Αντίσταση λοιπόν συνδιοργανώνουμε για άλλη μια φορά το κάμπινγκ μας και σας καλούμε όλους να έρθετε.

Θέλουμε στο κάμπινγκ μας να λειτουργήσουμε για άλλη μια φορά με το τρίπτυχο αυτοοργάνωση, συλλογικότητα, αλληλεγγύη.
Αυτοοργάνωση γιατί επιλέγουμε το κάμπινγκ μας να λειτουργεί από εμάς για εμάς μέσα απ τη λειτουργία των ομάδων
Συλλογικότητα γιατί επιλέγουμε να δούμε τις διακοπές μας ως μια διαδικασία συλλογική και όχι άσχετη από τους αγώνες μας
Αλληλεγγύη γιατί θεωρούμε πως όλοι πρέπει να χουν δικαίωμα να συμμετάσχουν ισότιμα στο κάμπινγκ και τις διαδικασίες του

Σας περιμενουμε όλους στο 25ο camping των Αγωνιστικών Κινήσεων και της Μαθητικής Αντίστασης στο Ancient Assini Beach στην Πλάκα Δρεπάνου στο Ναύπλιο, από τις 26/7 ως τις 4/8.

πηγή : https://www.facebook.com/share/b1EQZ5qNJNPrzb…
πηγή : email που λάβαμε στις 11 Ιουνίου 19h