τι; : συγκέντρωση θεματική : από :

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στις 18.00

Δραση/διαμαρτυρια - τραγουδάμε για την παλαιστίνη - οιστρογόνες

https://www.youtube.com/watch?v=QuAlT1DQvRg
Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Ένα κάλεσμα από τις Οιστρογόνες σε όλους, όλες και όλα για να πούμε ένα τραγούδι για την Παλαιστίνη - με ανοιχτά μικρόφωνα κι ορθάνοιχτες καρδιές. Ενώνουμε τις φωνές μας και τα σώματά μας, γινόμαστε μια φωνή κι ένα σώμα, την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 18:00 στο Σύνταγμα. Να φτάσει το τραγούδι μας και ο παλμός μας στη Γάζα, στη Ράφα, σ΄ ολόκληρη τη Παλαιστίνη!

"Είμαι μεσ' τη γη ελιά, είμαστε χιλιάδες"

Τραγουδάμε για να τελειώσει ο πόλεμος.

Τραγουδάμε μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.

Επειδή η σιωπή ειναι συνενοχή.

Επειδή θέλουμε όλα μαζί να στείλουμε μήνυμα Οργής στους συμμέτοχοντες και συνένοχους αυτής της γενοκτονίας - κυβερνήσεις της Ευρώπης, των ΗΠΑ και στη συμμετοχή και συνενοχή της Ελλάδας, που όχι μόνο δεν επιβάλλουν την κατάπαυση πυρός σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, αλλά στηρίζουν με κάθε τρόπο την κυβέρνηση και το κράτος του Ισραήλ σ'αυτό το 8μηνο ρεσιτάλ εγκλημάτων, πολέμου και βάναυσων θηριωδιών για των πλουτισμό τους.

ΕΠΕΙΔΗ δεν αντέχεται, επειδή δεν θα έπρεπε να αντέχεται.

Επειδή έχουμε ανάγκη για μια συλλογική κραυγή διαμαρτυρίας ενάντια σ'αυτη τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, στο απαρτχάϊντ, στην κατοχή, στον ξεριζωμό και στην απάνθρωπη σφαγή χιλιάδων άμαχων παιδιων, γυναικών και ηλικιωμένων Παλαιστινίων από το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ. Επειδή δεν μπορούμε να σταθούμε αμέτοχες, πάει να πει συμμέτοχες, στον πόλεμο και στη γενοκτονία.

Επειδή θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στΟργής, ελπίδας και υποστήριξης στον Παλαιστινιακό λαό.

Ελάτε την Κυριακή 16/06/2024 στις 18:00 στο Σύνταγμα να τραγουδήσουμε πάνω στο ρυθμό του τραγουδιού "Leve Palestina", για την Παλαιστίνη που είναι μια ελιά μέσα στη γη, για να φτάσει η φωνή μας όσο πιο κοντά στους κυνηγημένους, για ν' αγκαλιάσει εκείνες που αγωνίζονται, για να σφηνώσει βαθιά στ' αυτιά εκείνων που ευθύνονται.

"Ήμουν, είμαι και θα 'μαι η Παλαιστίνη"

From the river to the sea

Palestine will be free

πηγή : https://www.facebook.com/events/1063683995194…
πηγή : email που λάβαμε στις 8 Ιουνίου 15h