τι; : πορεία θεματική : από :

Σάββατο 25 Μαίου 2024 στις 23.00

Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης s.x positive fest

Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για τη διοργάνωση του 1ου αυτο-οργανωμένου s.x positive fest στην Αθήνα!

Είσοδος ελεύθερη!

Επιδιώκουμε να φτιάξουμε ένα Sex Positive Festival αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα στις 28-30/6, γεμάτο διαλέξεις, συζητήσεις, προβολές και βιωματικά εργαστήρια γύρω από όλο το φάσμα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και των σχέσεων. Ένα φεστιβάλ χτισμένο με κοινοτικό πνεύμα και αγάπη, βασισμένο στη συλλογική εργασία όλων των συμμετεχόντων, χωρίς κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Θέλουμε η είσοδος να γίνεται με ελεύθερη συνεισφορά. Ωστόσο το φεστιβάλ έχει έξοδα ώστε ο χώρος να καταστεί προσβάσιμος για άτομα με αναπηρία, να διαμορφωθεί κατάλληλα, κλπ.
Για αυτό το λόγο διοργανώνουμε ένα πάρτι οικονομικής ενίσχυσης του φεστιβάλ! Ελάτε να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να στήριξουμε ένα αυτο-οργανωμένο εγχείρημα!
Παραβιαστικές, σεξιστικές και εν γένει εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές

fb event: https://www.facebook.com/events/4310413895630…

*Θα υπάρχει χώρος για play. Για να μπείτε στη λίστα στείλτε μήμυμα στη σελίδα: https://www.facebook.com/profile.php?id=10006… Προτεραιότητα θα δοθεί σε ενεργά μέλη της κοινότητας που έχουν ήδη συμμετέχει σε προηγούμενες δράσεις της ομάδας μας! Για τη συμμετοχή στο Πάρτι δεν χρειάζεται προφανώς δήλωση συμμετοχής.
Για να συμμετέχετε στο φεστιβάλ δείτε εδώ: https://sexpositive.gr/

πηγή : https://www.facebook.com/profile.php?id=10006…
πηγή : email που λάβαμε στις 22 Μαΐου 15h