τι; : εκδήλωση θεματική : από :

Πέμπτη 16 Μαίου 2024 στις 21.00

Open mic βραδιά παραμυθιών, κουήρ, φεμ ποίησης, μουσικής, 8o Αυτοργ.ThessPride

Open mic βραδιά παραμυθιών, κουήρ & φεμ ποίησης και live μουσικής από το Συντονιστικό REclaim Pride στο πλαίσιο του 8ου Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride

🩷 Την Πέμπτη 16 Μάη, στις 21.00 στο Πάρκο Τσέπης συναντιούνται τρανς βασσιλόπουλ@, κουήρ ποιητές, φεμ(ινίστριες) ποιήτριες και όσα/ες/οι βαρέθηκαν να τους λένε οι άλλοι τι μπορούν και τι δεν μπορούν να γράφουν, τι μπορούν και δεν μπορούν να διαβάσουν.
💜 Η Ντόρα Δημητρακοπούλου, η Ειρήνη Μαρνά, η Αφροδίτη Ρίζου και η Πέννυ Τσικούρα θα μας αφηγηθούν λαϊκά παραμύθια διαφορετικά, από αυτά που έχουμε ξανακούσει. Παραμύθια που μας θυμίζουν πως τα ΛΟΑΤΚΙΑ+ άτομα και οι ιστορίες μας υπήρχαμε από πάντα.
💚 Ο Bonefire Realm θα μας συνοδέψει με μουσικούς αυτοσχεδιασμούς αλλά και δικά του κομμάτια.
🧡 Στη συνέχεια, το μικρόφωνο θα είναι ανοιχτό για όσα, όσες και όσους θέλουν να απαγγείλουν φεμ ή/και κουήρ ποίηση, δική τους ή άλλων.
❤️ Σας περιμένουμε να ενώσουμε κομμάτι κομμάτι τις λέξεις μας και τις νότες μας, από τα παραμύθια περασμένων αιώνων, μέχρι τα καλιαρντά ποιήματα τού σήμερα.

Πέμπτη 16 Μάη, 21:00, Πάρκο τσέπης (Αγαπηνού & Ι.Μιχαήλ, περιοχή Καμάρας)

Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και το fb event: https://www.facebook.com/events/3612477636130…

**Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αμαξίδιο.

Συντονιστικό REclaim Pride - 8ο Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Pride Week από το Συντονιστικό Reclaim Pride για το 8ο Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride.

πηγή : email που λάβαμε στις 14 Μαΐου 09h